Kickstart

Kickstarta din förändring med en unik kombination av utbildning och workshop där du får hjälp och stöd att komma igång med förändringsarbetet. Kombinerat med utbildningen har vi workshopavsnitt där vi tar fram konkreta resultat som ni direkt kan använda och jobba vidare med i er organisation.

Mentorstöd

Mentorstöd är vår tjänst för att stödja dig i ditt förändringsarbete, som mentor till dig som vill utvecklas i din roll eller som expertkompetens i din projektgrupp. Vårt mål är alltid att överföra kompetens till dig och din organisation så att ni lättare kan nå era uppsatta mål.

Workshop

Våra workshop tjänster syftar till att snabbt ge dig ett konkret resultat, vi leder workshopen där vi bidrar med all vår kunskap och erfarenhet i ämnet för att du och din organisation skall få ett så bra resultat som möjligt.

Förändringsmodell

Profectos förändringsmodell är vår metod för att strukturerat hjälpa dig i din förändring. Den baserar sig på branschens best practice där vi har anpassat aktiviteterna till den svenska marknaden och byggt en komplett modell där vi utöver aktiviteter och effektmål ser till att organisationen följer med i förändringen och att det som tas fram verkligen används.